Ganpati Norge er stiftet!

Etter uker med forberedelser var det endelig klart for stiftelsesmøte for Ganpati Norge. Linn Eriksen var på jobb i Beirut og kunne ikke delta, men vi andre 6 stifterne var tilstede. Møtet ble holdt i Våler 25.februar 2017, hjemme hos Therese og Stein Roger.

De som var tilstede på møtet var Cathrine Bergjordet, Espen Halvorsen, Torlaug Bergjordet, Rolf Bergjordet, Therese Bergjordet og Stein Roger Aspmodal. Vedtekter ble gjennomgått, styret ble valgt og kontigenten fastsatt. Vel... strengt talt var alt dette avklart på forhånd, men dette var første anledning til å samle flertallet av stifterne for å skrive under dokumentene. Selve stiftelsesmøtet ble derfor en usedvanlig kort affære. Møtet ble kombinert med familiebursdag for Therese og Stein Rogers 5-åring - så det ble i hvert fall spist kake!

Cathrine ble valgt til styreleder, mens Therese, Torlaug, Linn og Espen er styremedlemmer.

Til uken sender vi alle dokumentene inn til brønnøysundsregisteret slik at vi får organisasjonsnummer -og med det kan vi også opprette egen bankkonto.

Vi er i gang!


Relaterte innlegg

Se alle
Relaterte innlegg
Utvalgt innlegg
Kategorier
Arkiv
Siste innlegg