Første utdeling av klær i Tikri

28.mai tok Vio og Vijay med seg alle klærne og lekene de fikk av oss og dro opp til Tikri. Mai er den varmeste måneden i året i Khajuraho og denne dagen lå temperaturen på 46 grader! På grunn av varmen dro de opp på kvelden. Bilder tatt med telefon i mørket blir ikke av de beste, men bildene viser likevel en fornøyd gjeng som fikk se gjennom klær og leker. Vio/Vijay passet på at alle fikk noe- og særlig lekene skapte mye latter og glede.

I denne runden startet utdelingen med naboene til Familien. De fikk også plukke ut noen klær til de 7 døtrene og sønnen til moras bror som bor et stykke unna. Det var litt viktig for oss å dele ut til de nærmest Familien først, da de daglig ser hjelpa Familien får. Dette er tross alt også veldig fattige familier. Cathrine hadde også sendt noen få ting fra henne til barna i Familien som ble overlevert samtidig.

Nå vet Vio/Vijay hva som er igjen av klær, og ved hjelp av Familien skal vi finne mottakere av det som ikke er delt ut til nå. Vio/Vijay vil informere Familien om tidspunkt for neste utdeling slik at de kan informere videre til andre fattige familier.


Relaterte innlegg

Se alle
Relaterte innlegg
Utvalgt innlegg
Kategorier
Arkiv
Siste innlegg