Vi søker ulike typer støttespillere - og lanserer ny betalingsløsning

Styret i Ganpati Norge har nylig vedtatt at vi skal jobbe mot å øke omfanget av skoleprosjektet vårt fra høsten. Vi håper å kunne tilpasse undervisningen litt bedre etter aldergrupper, men da trenger vi å utvide timeantallet (og elevantallet). Det betyr også at vi må jobbe for å øke inntektene våre. Prosjektene våre går bra, vi har god kontroll på hva som skjer- og ikke minst har vi fått tak i en uavhengig person med regnskapskompetanse til å se gjennom regnskapene våre. Vi er klare for å vokse litt! Og vi snakker ikke bare om det økonomiske- har du kompetanse på sying, markedsføring, branding, nettbutikker, design eller noe annet du tror vi kan ha bruk for så ta kontakt!! Vi har flere spennende ting på blokka som potensielt kan gi nye muligheter for fattige familier på ulikt vis - alle disse tingene krever noen kloke hoder og gode kontaktflater- og vi tar gjerne imot flere ideer også. Og ikke minst: Skal du eller noen du kjenner til India? Da vil vi gjerne komme i kontakt med deg!

Men tilbake til økonomi. Per i dag er det samsvar mellom kostnader og inntekter (selvfølgelig), men vi håper å kunne utvide skoleprosjektet vårt til høsten (andre prosjekter ligger lengre frem i tid). For å få til det MÅ vi ha flere med oss. Vi har derfor laget et blogginnlegg som forklarer hva vi kan få til med ganske lite penger- husk at alle pengene vi får brukes på prosjektene våre.

Vi har allerede fått inn noen enkeltdonasjoner og en fast giver i måneden, noe vi er veldig glade for! Det er selvfølgelig slik at ikke alle kan eller vil støtte oss-selv med et lite beløp. Det forstår vi- men for alle dere andre; husk at en hundrelapp i måneden kan utrette langt mer i våre prosjekter enn det du ellers ville brukt den på. Vi vet også at flere "sitter på gjerde"- har du tenkt at dette vil du være med på så har tiden kommet for å bevege på seg! Besøk donasjonssiden vår og ta en vurdering av OM du vil støtte - og i så fall med hva og hvordan. Alt kommer godt med.

Vi har lagt til paypal på nettsiden vår også - dette er et greit alternativ for enkeltdonasjoner. Alt du trenger for å bruke den er et bankkort (paypalkonto er ikke nødvendig). Denne løsningen kan fint brukes av personer som ikke har norsk kort/bankkonto også- dette er som å handle i en nettbutikk rett og slett.


Relaterte innlegg

Se alle
Relaterte innlegg
Utvalgt innlegg
Kategorier
Arkiv
Siste innlegg