Vi trenger flere faste givere

Skoletimene våre går bra, og læreren forteller at elevene gjør store framskritt. Vi ser imidlertid at de eldste elevene våre kan trenge noen timer som er spesielt tilpasset dem. Vi vet også om noen unge voksne analfabeter som kvier seg for å delta i timene da det også er elever som er ganske unge i våre timer. Vi ønsker derfor å holde to skoletimer i uka forbeholdt de eldste fra høsten - men å få til det trenger vi flere faste givere. Enkeltdonasjoner kommer veldig godt med, men faste bidrag gjør at vi vet at vi kan holde disse timene over tid. Vi oppretter aldri tilbud til disse barna og ungdommene hvis vi ikke vet at vi kan opprettholde tilbudet over tid. Enkeltdonasjoner brukes på skolemateriell, bidrag til de faste timene vi holder - og vi kan også tilby undervisningstilbud i form av prosjekter med kortere varighet og/eller støtte til formell undervisning.

Til høsten skal vi etter planen delta i et prosjekt som vil skape arbeidsplasser for fattige kvinner i området. Prosjektet, kalt tøyposeprosjektet, vil trenge finansiell hjelp ihvertfall i en periode fremover. Skal vi kunne bidra til det må vi også øke antallet faste givere.

Du blir fast giver ved å selv sette opp fast trekk i nettbanken til konto 3633 52 85888. Vi har ingen fast sum giverne må bidra med - dette er helt opp til deg; Å holde en skoletime koster oss ca 70 kroner, og en time i uka blir derfor omtrent 300 kroner i måneden. Ethvert beløp kommer godt med. Mer om hva vi bruker penger på - og hva det koster - kan du lese her. Du kan selvfølgelig også stoppe trekket når som helst hvis du vil det.

Enkeltdonasjoner kan også gis ved å vippse til 97599.


Relaterte innlegg

Se alle
Relaterte innlegg
Utvalgt innlegg
Kategorier
Arkiv
Siste innlegg