En lærer med skjulte talenter!!

Tidligere denne uka fikk vi rapport fra Ravi, med video og bilder. Bildene ble tatt i en skoletime hvor elevene skulle skrive ned en historie om en fugl, hennes to barn og ei kråke. Og mens elevene skrev tegnet Ravi historien på whiteboarden - ikke visste vi at han var så flink til å tegne!

Elevene ble litt inspirert (det er ikke rart!), og Ravi formidlet ønske fra dem om å få tegne og male litt. Dette syns vi er en god ide! Man blir ikke flinkere til å lese av å tegne, men undervisningen vår handler om mer enn konkrete ferdigheter. Barn i India oppmuntres ikke til å utfolde seg på samme måte som barn gjør her. Livet er gjerne strengt - og mange får tidlig mye ansvar. Vi ønsker at våre skoletimer ikke bare skal gi dem konkret kunnskap - det skal også være et sted hvor de kan få være trygge, ha det morsomt og være kreative, lære å tenke selvstendig og ikke minst bygge selvtillit og selvfølelse. Så vi kjøper inn "blanke ark og fargestifter" og i neste uke bruker vi en av skoletimene på kunst!


Relaterte innlegg

Se alle
Relaterte innlegg
Utvalgt innlegg
Kategorier
Arkiv
Siste innlegg