December 5, 2019

December 2, 2019

December 2, 2019

December 2, 2019

December 1, 2019

November 30, 2019

Please reload

Siste innlegg

To år (og 16 år)

December 10, 2018

1/10
Please reload

Utvalgt innlegg

Gratulerer til Friends in Khajuraho Association

July 10, 2017

Vio Meena Soni har, sammen med Aurélie Cadilhac, nå formelt registrert sin franske organisasjon Friends in Khajuraho Association. Ravi og Vijay Soni er også medlemmer i organisasjonen. Dette har de jobbet for lenge og vi gratulerer dem så mye og ser fram mot et fortsatt godt samarbeid. Organisasjonens logoen er laget av barna de jobber med.

 

 

Organisasjonen tar nå formelt over samarbeidet med oss, men det har ingen praktiske konsekvenser for prosjektene våre. Vio har fortsatt ansvaret for regnskap og rapportering, mens Vijay fungerer som sosialarbeider. Ravi fortsetter som læreren vår.

 

I tillegg til vårt Familieprosjekt og Skoleprosjekt har de egne tiltak i landsbyen de bor i (Old Khajuraho Village) og andre steder i Khajuraho;

 

  • The Different School; de tilbyr engelskundervisning for fattige barn, og de underviser også i miljøkunnskap og har kunst på programmet

  • Sponsorship; det er ikke bare Aryan's familie de hjelper på vegne av andre. To  tidligere turister i Khajuraho har i flere år sponset skolegang for to søsken (jente og gutt) som kommer fra en fattig familie med alkoholisert far.

  • Utdeling av klær; det er flere enn oss som har sendt klær til Vio og Vijay for at de skal gi de videre til fattige familier- men disse deles ut i andre landsbyer i området. Vi er de eneste som gir til familiene i Tikri.

  • Tøyposeprosjektet skal etter planen sparkes i gang i september. Dette prosjektet er både er et miljøtiltak og et fattigdomsreduserende prosjekt. 

  • De jobber også med miljøbevissthet i lokalsamfunnet

 

De søker også etter frivillige til prosjektene sine- du kan lese mer om det her.

Vi skal skrive mer om hvilke muligheter det finnes for å jobbe som frivillig i en egen blogg om ikke lenge!

 

 

Share on Facebook
Please reload

Følg oss
Kategorier
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
Relaterte innlegg
Please reload

Telefon:

+ 47 48 14 69 90

Adresse:

Ganpati Norge, c/o Cathrine Bergjordet

Munkebekken 31, 1061 Oslo

Norway

ganpatinorge@gmail.com

orgnummer 918 67 3237

kontonummer: 3633 52 85888

Vipps: #97599