Lyst på en annerledes India-opplevelse?

Vår samarbeidspartner i India, Friends in Khajuraho Association, er på utkikk etter frivillige som vil arbeide med engelskundervisning, kunst eller tøyposeprosjektet - for kortere eller lengre tid. Dette er en unik mulighet til å få en annerledes India-opplevelse - og ikke minst gjøre en forskjell i fattige menneskers liv. Det er også mulig å besøke prosjektene og hjelpe til uten at du blir over lengre tid.

Friends in Khajuraho Association leter etter inntill tre frivillige som ønsker å bidra til prosjektene deres over tid (se her for full beskrivelse av de lengre oppdragene - men husk at selv om du kun er i område i kort periode så har vi bruk for deg):

1: Undervise i helt grunnleggende engelsk for små barn.

2: Gi "kunst-timer" til barn. Selve innholdet i timene står du veldig fritt til å bestemme selv

3: Prosjektleder for tøyposeprosjektet. Her er det viktig at du kan litt om å sy! Du bør også helst være dame da dette vil fungere bedre med de andre deltagerne de har.

Dette er frivillig arbeid for en liten organiasjon som ikke har noen lønnede ansatte - og som er avhengig av donasjoner for å dekke sine små kostnader. Du må derfor selv dekke reise og kost og losji. Du kan imidlertid bo billig hjemme hos Vio og Vijay - og de vil støtte deg å alle måter de kan. De har to rom i huset de bor i som de normalt leier ut til turister, og som frivillig får du ekstra god pris på leien. For 210 euro (litt under 2000 kroner) i måneden får du ditt eget rom og tre måltider om dagen (vegetarisk kosthold). Er dere to som deler rom koster det samme 280 euro for to personer /140 euro per person. Du kan selvfølgelig velge å bo andre steder - og Vio og Vijay vil hjelpe deg med det praktiske.

De ønsker i utgangspunktet personer som kan jobbe i 3-4 måneder, men er åpne for kortere (og lengre) opphold. Skal du bare innom Khajuraho og ønsker å bidra så kan du absolutt være til hjelp likevel - og få møte barna de og vi jobber med - og se og delta i arbeidet vi gjør.

Ta kontakt med oss - eller med Vio i Friends in Khajuraho Association - hvis du er interessert i å jobbe som frivillig eller ønsker mer informasjon.


Relaterte innlegg

Se alle
Relaterte innlegg
Utvalgt innlegg
Kategorier
Arkiv
Siste innlegg