December 5, 2019

December 2, 2019

December 2, 2019

December 2, 2019

December 1, 2019

November 30, 2019

Please reload

Siste innlegg

To år (og 16 år)

December 10, 2018

1/10
Please reload

Utvalgt innlegg

Utdeling av klær

July 17, 2017

Vio og Vijay har delt ut klær i Tikri en gang, men har endel klær igjen. Det er viktig for oss og dem at klærne kommer til familier som faktisk trenger det- og det tar litt tid for Vio og Vijay å bli godt kjent i landsbyen (de hadde aldri vært der før vi begynte å jobbe sammen). Vio og Vijay kjenner derimot endel familier i andre landsbyer som har behov og vi har blitt enige om at de kan dele ut det de har igjen til familier fra andre steder også når de oppdager et behov de kan dekke. Her er bilder av tre søsken fra landsbyen Old Khajuraho; en lykkelig gutt med rosa sko- og han og søstrene hans har også fått litt klær  

 

 

 

 

Share on Facebook
Please reload

Følg oss
Kategorier
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
Relaterte innlegg
Please reload