December 5, 2019

December 2, 2019

December 2, 2019

December 2, 2019

December 1, 2019

November 30, 2019

Please reload

Siste innlegg

To år (og 16 år)

December 10, 2018

1/10
Please reload

Utvalgt innlegg

Ferie for elevene våre

July 31, 2017

De siste tre månedene har 15 barn/ungdommer/unge voksne i Tikri fått lese- og skriveopplæring av oss. Flere av disse kunne ikke lese og skrive i det hele tatt fra før og noen har knapt gått på skole. 3 måneder senere har flere av elevene blitt ganske så flinke og alle har hatt god progresjon. Helt utrolig at vi har fått til dette sammen! Nå tar vi to måneders pause før vi starter opp igjen og i mellomtiden jobber vi med å finne ut hvordan undervisningen skal legges opp og utvides fra oktober. 

 

 

Vår faste lærer, Ravi Soni, er i Dehli og studerer tysk mens vi har pause i undervisningen. Han har vist stort engasjement, klokskap og initiativ og vi ser fram til å fortsette samarbeidet med han til høsten. De siste ukene har broren hans, Vijay Soni, vært vikar. Han har vist seg å være en god vikar med stort engasjement og ansvarsfølelse. Det er godt for oss å vite at vi har en så dyktig vikar tilgjengelig.

 

 

 

Share on Facebook
Please reload

Følg oss
Kategorier
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
Relaterte innlegg