Ganpati presenterer; styremedlem Espen


Første styremedlem vi presenterer er Espen. Espen er samboer med Cathrine (styreleder/daglig leder) og har to små barn sammen med henne. Espen er fra Lofoten, men har bodd i Oslo siden 2003. Espen er utdannet innen IT og jobber med IT-sikkerhet i Cyberon Security (som han også er deleier i). Naturlig nok har han ansvaret for å holde orden på det IT-tekniske ved organisasjonen. Espen ofrer mer enn gjerne litt søvn for å stå tidlig opp og løfte rundt på tunge ting på nærmeste treningssenter. Og såframt det er mulig sitter han klistra til en skjerm når favorittlaget Rosenborg skal til pers. Espen er også utdannet personlig trener.

Espen har vært i India en gang og besøkte Tikri/Khajuraho sammen med Cathrine våren 2011. Han har også vært på besøk hjemme hos Aryan's familie i Tikri. Det var Espen som først foreslo at han, sammen med Cathrine, burde gå inn og støtte Aryan's familie på lang sikt om det lot seg gjøre. Espen har derfor mye av æren for at det langsiktige samarbeidet med Vio og Vijay ble opprettet i slutten av 2016. Til slutt i innlegget finner dere noen bilder fra Espens India-eventyr.

Hva er det beste med Ganpati Norge og prosjektene?

Jeg har jo vært i Tikri og hjemme hos Aryan's familie, og vet hvor totalt annerledes de lever og hvor brutalt livet ser ut til å være der. Når Aryan's barn kontaktet Cathrine og vi fant ut hvor dårlig det sto til med dem, så syntes jeg det var helt opplagt at vi måtte gjøre noe for dem over tid når muligheten var der. Dette er tross alt mennesker jeg har møtt og besøkt. Og så ble det så mye større enn det! At vi klarer å gi barn og unge analfabeter opplæring i lesing, skriving, grunnleggende matematikk og engelsk er det beste ved organisasjonen, syns jeg. Vi har jo et stort ønske om å gi fattige barn i Tikri mulighet til utdannelse utover grunnskolen også på sikt. Det er jo helt fantastisk om vi får til det.

Som regel er jo folk opptatt med seg og sitt og det slo heller ikke meg at dette her er noe jeg kan gjøre før muligheten plutselig var der. Å engasjere meg i ting som dette her var helt nytt for meg når vi startet, men jeg syns det er veldig fint å tenke på at jeg med mitt lille bidrag faktisk kan endre livet til folk på andre siden av jordkloden.


Relaterte innlegg

Se alle
Relaterte innlegg
Utvalgt innlegg
Kategorier
Arkiv
Siste innlegg