Ganpati presenterer; nestleder Linn


Linn er fra Trøndelag, og flyttet til Oslo i 2007. Hun har hovedfag i rådgivningspedagogikk og jobber i UDI. Om sommeren er hun ofte ute og jobber på norske ambassader rundt om i verden og hun jobber for tiden ved den norske ambassaden i Beirut. Hun vil være tilbake i Oslo fra desember.

Linn's store lidenskap er reising, og det har hun gjort mye av. Hun har reist ofte og mye i både fjerne og nære himmelstrøk, men de fleste lengre reisene har hun tatt i Asia. Hun har vært i India tre ganger, og på en av disse reisene jobbet hun som frivillig i tre måneder for et kvinneprosjekt i Vadodara, Gujarat. Linn har også vært i Khajuraho, men det var på sin første Indiatur så langt tilbake som i 2000. Det er derfor på høy tid at hun tar et gjensyn med Khajuraho. Et utvalg bilder fra Linn's siste India-tur (sammen med Cathrine) finner du til slutt i dette innlegget.

Linn er også en utrolig dyktig kokk, med stor interesse for matlaging. Å bli invitert på middag hjemme hos henne er alltid spennende, og alltid en smakfull opplevelse! Linn var forøvrig en av initiativtagerne til opprettelsen av Ganpati og vi gleder oss til å ha henne litt nærmere og tettere på arbeidet vårt (av flere grunner enn mulighet for en middagsinvitasjon).

Hva er det beste med Ganpati Norge og prosjektene dine, sett fra ditt ståsted?

Det beste med Ganpati Norge er at giverne alltid vil få vite hva det de donerer blir brukt til og hvem som drar nytte av støtten. Det at vi støtter både utdanning og lavskala prosjekter i en landsby vil bidra til å løfte hele landsbyen, ikke bare enkeltindivider. Ettersom vi støtter både grunnopplæring og fagutdanning (syprosjektet) vil dette forhåpentligvis bidra til å løfte frem flere i landsbyen og bidra til at de blir selvforsørget.

For meg personlig er det fint å bidra i et område av verden som jeg kjenner godt. Om ikke lenge håper jeg å kunne dra til Tikri for å møte både vår støtteorganisasjon og menneskene som bor der.


Relaterte innlegg

Se alle
Relaterte innlegg
Utvalgt innlegg
Kategorier
Arkiv
Siste innlegg