Ganpati presenterer; styremedlem Therese


Therese har vokst opp i Våler i Solør, og etter kortere opphold i Oslo, Fredrikstad og Myre i Vesterålen, flyttet hun tilbake til Våler. Therese er samboer med Stein Roger og de har to små døtre sammen. Hun er utdannet fysioterapeut og akupunktør og driver sin egen praksis i Våler. Sammen med samboeren har hun tidligere vært familiehjem for ungdom med rus- og adferdsvansker. Therese sin store lidenskap er hester og ridning, men livet som småbarnsmor gir ikke så mye rom for å dyrke den interessen for tiden. Therese tar likevel med barna sine i stallen så ofte hun har tid til det.

Therese har reist mye, men har ikke vært i India (ennå!). Hun var med og hjalp Aryan's familie i 2005 og 2011 og er derfor uløselig knyttet til Ganpati's bakgrunnshistorie.

Hva er det beste med Ganpati Norge og prosjektene dine, sett fra ditt ståsted?

Dette er jo noe som søsteren min, Cathrine, har drømt om lenge og jeg vet hvor viktig det er for henne. Aryan's familie har jeg jo hørt om fra og til siden 2003. Det er en av grunnene til at jeg engasjerer meg. Men jeg syns jo organisasjonens arbeid er både bra og viktig også. Og så har vi jo full kontroll på alt. Vi bestemmer hva vi ønsker å gjøre og vet akkurat hva pengene går til. Det at vi kan se konkrete resultater av liten innsats er det beste syns jeg. Og siden vi er så små og har prosjektene våre i en liten landsby kan vi følge tett med på de som deltar. Vi vet hva de heter, hvor gamle de er og hvilke forhold de lever under. Og vi vet hva hver enkelt drømmer om og hva de ønsker. Og så prøver vi etter beste evne å hjelpe dem med akkurat det de trenger og ønsker seg på sikt. Det er en ganske fin ting.


Relaterte innlegg

Se alle
Relaterte innlegg
Utvalgt innlegg
Kategorier
Arkiv
Siste innlegg