Besøk hos Aryans familie og ny runde med utdeling av klær

Friends in Khajuraho Association har nylig hatt besøk av Aurélie Cadilhac, som er en av grunnleggerne av organisasjonen og bor i Frankrike. Det har vært en begivenhetsrik uke i Khajuraho. Søndag 27.august tok de også turen opp til Tikri og besøkte Aryan's* familie og delte ut flere klær.

Aryan's* enke, Swati*, har i lang tid måtte prioritere barnas behov foran sine egne, og vi har oppdaget at hun nå blant annet ikke har sarier uten hull i. Hun har derfor nylig fått en enkel hverdagssari, men Cathrine og Torlaug bestemte seg for å gi 400 kroner ekstra denne måneden som kun skal brukes på ting Swati trenger. Etter å ha snakket med henne om dette ble det klart at pengene skal brukes på en ny og litt finere sari og en seng, slik at hun ikke lengre trenger å sove på bakken.

I vår sendte vi ned to store esker med klær, og klærne som ikke var delt ut allerede var i stor grad til mindre barn. Etter å ha besøkt familien gikk de gjennom Tikri til familiens gamle hus for å dele ut de klærne de har igjen, da familien har fortalt at det i dette nabolaget er mange små barn. Det er også i dette nabolaget Cathrine og Espen har besøkt familien tidligere (familien måtte flytte fra dette nabolaget da huset raste sammen - se bilde lengre ned). Vio forteller at det var fint for dem å ta denne gåturen da de fikk se mer av Tikri - og at folk som bor i Tikri fikk se dem. Så og si alt som var igjen av klær fikk nye eiere denne dagen.

*Navnene er endret for å beskytte deres identitet.


Relaterte innlegg

Se alle
Relaterte innlegg
Utvalgt innlegg
Kategorier
Arkiv
Siste innlegg