December 5, 2019

December 2, 2019

December 2, 2019

December 2, 2019

December 1, 2019

November 30, 2019

Please reload

Siste innlegg

To år (og 16 år)

December 10, 2018

1/10
Please reload

Utvalgt innlegg

Bilder fra et hverdagsliv

October 12, 2017

Aryan’s* familie har begynt å kommunisere litt direkte med Cathrine via WhatsApp. Det kommer noen korte engelske setninger og enkeltord, men for det meste sender de bilder fra livene sine og får bilder fra Cathrine sine hverdager tilbake. Det de bruker av engelsk nå viser tydelig at barna har lært mye på kort tid i skoleprosjektet.  Alle bilder på denne bloggen er bilder familien selv har valgt å sende til Cathrine. 

 

 

Ellers er man i gang med et par tiltak i familien som vil gjøre de i stand til å klare seg selv uten støtte fra oss (bortsett fra støtte til utdanning da). Mer om dette kommer når vi har flere detaljer på plass!

 

 

 

Share on Facebook
Please reload

Følg oss
Kategorier
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
Relaterte innlegg