Bilder fra et hverdagsliv

Aryan’s* familie har begynt å kommunisere litt direkte med Cathrine via WhatsApp. Det kommer noen korte engelske setninger og enkeltord, men for det meste sender de bilder fra livene sine og får bilder fra Cathrine sine hverdager tilbake. Det de bruker av engelsk nå viser tydelig at barna har lært mye på kort tid i skoleprosjektet. Alle bilder på denne bloggen er bilder familien selv har valgt å sende til Cathrine.

Ellers er man i gang med et par tiltak i familien som vil gjøre de i stand til å klare seg selv uten støtte fra oss (bortsett fra støtte til utdanning da). Mer om dette kommer når vi har flere detaljer på plass!


Relaterte innlegg

Se alle
Relaterte innlegg
Utvalgt innlegg
Kategorier
Arkiv
Siste innlegg
Følg oss
  • Facebook Basic Square

Telefon:

+ 47 48 14 69 90

Adresse:

Ganpati Norge, c/o Cathrine Bergjordet

Munkebekken 31, 1061 Oslo

Norway

ganpatinorge@gmail.com

orgnummer 918 67 3237

kontonummer: 3633 52 85888

Vipps: #97599