Varme gensere på vei

Det begynner å bli vinter i Khajuraho, og selv om det er behagelig varmt på dagtid blir det kjølig på kveldene, nettene og tidlig om morgenen. De fleste har ikke oppvarmede hus, så det er nødvendig med varme klær. Cathrine har sendt nedover over 60 gensere som er donert til oss. I esken ligger det også en pose smørbukk og en pose godt og blandet som elevene våre skal få smake på før jul! Disse klærne skal fortrinnsvis deles ut i Tikri - og hvis alt går som det skal er klærne fremme i midten av desember. I februar drar Cathrine, Linn og Torlaug til Khajuraho og kan ta med seg 2*23 kg innsjekket bagasje. Da skal vi ta med oss så mye vi finner fornuftig! Har du noe du tenker vi kan ta med så bare ta kontakt! I tillegg til klær, er skolesekker, små leker, penal, skrivesaker, sytråd og annet syutstyr aktuelt.

I oktober fikk tøyposeprosjektet en massiv donasjon av klær fra lokalmiljøet. Friends in Khajuraho Association er nå endelig ferdig med å gå gjennom alle klærne og klærne som fortsatt kan brukes er sortert og lagt pent sammen i hyllene ved inngangspartiet til The Different School. Her skal de snart invitere inn personer fra nabolaget slik at de kan få det de trenger - en aldri så liten gratisbutikk! Klær som ikke kan brukes får selvfølgelig nytt liv som materialer i tøyposeprosjektet. Varme gensere har de imidlertid lite av - men nå er altså over 60 gensere på vei.


Relaterte innlegg

Se alle
Relaterte innlegg
Utvalgt innlegg
Kategorier
Arkiv
Siste innlegg