December 5, 2019

December 2, 2019

December 2, 2019

December 2, 2019

December 1, 2019

November 30, 2019

Please reload

Siste innlegg

To år (og 16 år)

December 10, 2018

1/10
Please reload

Utvalgt innlegg

Posesalg!

December 1, 2017

Damene i Tøyposeprosjektet har etterhvert fått laget mange poser. Neste steg er å få solgt posene og markedsført de som et alternativ til handleposer i plast. Denne uken tok de den første turen ut til to butikker. De tok med seg 22 poser til hver butikk og plakater på hindi og engelsk. Posene ble valgt ut slik at det var like mange fra hver av deltagerne.

 

Den første butikken, Patanjali Family Store, hadde allerede plakater med reklame for prosjektet hengende og kjøpte 22 poser. Eieren sa også at han ville snakke med eierne av et par andre butikker og få de med på dette også. I den andre butikken kjøpte de en pose og tok med informasjonsmateriell som de skulle ta med til eieren; vi krysser fingrene for at de henger seg på!

 

Damene har også fått solgt 50 poser til den belgiske avdelingen av INTACH . Posene skal brukes på en konferanse i Khajuraho 7.-9. desember. Dette er en fin start- og kvinnene kan nå tjene sine første kroner! 

 

Det er også et par andre ting som er planlagt og foreslått i og rundt dette prosjektet. Det er både interne ting og tiltak i samarbeid med/i regi av andre. Men ting tar tid i India, og vi kan aldri være sikre på noe som helst før det faktisk skjer. Uansett; prosjektet blir verdsatt og lagt merke til og vi har et godt håp om at dette vil utvikle seg til noe virkelig bra for disse underprivilegerte damene!! 

 

 

 

Share on Facebook
Please reload

Følg oss
Kategorier
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
Relaterte innlegg
Please reload