Naveen* (14) vil lære å lese

Dette er Naveen*. Han er 14 år og analfabet. Naveen sluttet på skolen etter 3.klasse og har jobbet som gjetergutt siden da. Gjennom Ganpati Norge sitt skoleprosjekt får Naveen* nå mulighet til å lære å lese og skrive. Her vil han etterhvert også få grunnleggende kunnskap om matematikk og han har i tillegg mulighet til å lære engelsk.

Målet er å få Naveen* inn i skolesystemet. Vi jobber konkret med det, men før vi kan sende han på skolen må basiskompetansen hans heves (han skulle egentlig fullført grunnskolen nå i vår). Vårt skoleprosjekt legger undervisningen på tidspunkt som gjør at barn som må arbeide også kan delta. Naveen kommer hjem i fem-tiden hver dag. Mandag, tirsdag, fredag og lørdag kl 18 vil han delta på undervisningen vår sammen med 11 andre. De fleste elevene er mellom 10 og 22 år og det er like mange jenter som gutter blant elevene. En av elevene våre er ei godt voksen dame som nå får mulighet til å lære å lese og skrive for første gang!

Hjelp oss å hjelpe Naveen* og andre analfabeter i Tikri og støtt vårt arbeid! Mer om hvordan DU kan bidra kan du lese her. Vi oppfordrer alle som vil bidra over tid til å bli faste givere, men enhver donasjon kommer absolutt godt med. Våre utgifter i dette prosjektet er ca 1000 kroner i måneden, pluss engangsutgifter til materiell, så selv et lite beløp hjelper oss mye!. Ønsker du å bli fast giver så bestemmer du beløpet helt selv - om det er 19 kroner eller 300 kroner i måneden så kommer det uansett godt til nytte. Vil du bli fast giver finner du mer informasjon om dette her. Vi bruker ikke penger på administrasjon eller lønn til personer i Norge.

Vippsnummeret til prosektet er 97601.

*Navnet er endret for å beskytte hans identitet. Familien til Naveen* har samtykket til at vi bruker bildet av han og informasjonen om han som ligger i dette blogginnlegget.


Relaterte innlegg

Se alle
Relaterte innlegg
Utvalgt innlegg
Kategorier
Arkiv
Siste innlegg