December 5, 2019

December 2, 2019

December 2, 2019

December 2, 2019

December 1, 2019

November 30, 2019

Please reload

Siste innlegg

To år (og 16 år)

December 10, 2018

1/10
Please reload

Utvalgt innlegg

Tepper og madrasser!

December 22, 2017

Selv om Cathrine og hennes foreldre hjelper  Aryan’s familie hver måned lever de under svært kummerlige forhold. Et av problemene vi har vært klar over en stund er at de fleste barna sover rett på bakken på tynne matter og at alle i familien har veldig slitte og dårlige tepper å ligge under i nattekulden. Vekslingskursen var fordelaktig for oss tidlig i høst og Familieprosjektet har derfor litt overskudd på konto. Overskuddet har nå blitt brukt på madrasser og tepper til hele familien. Torsdag kveld var de klare for levering! Hvordan de gamle teppene så ut kan du se lengre ned. 

 

 

 

 

Share on Facebook
Please reload

Følg oss
Kategorier
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
Relaterte innlegg
Please reload