Tepper og madrasser!

Selv om Cathrine og hennes foreldre hjelper Aryan’s familie hver måned lever de under svært kummerlige forhold. Et av problemene vi har vært klar over en stund er at de fleste barna sover rett på bakken på tynne matter og at alle i familien har veldig slitte og dårlige tepper å ligge under i nattekulden. Vekslingskursen var fordelaktig for oss tidlig i høst og Familieprosjektet har derfor litt overskudd på konto. Overskuddet har nå blitt brukt på madrasser og tepper til hele familien. Torsdag kveld var de klare for levering! Hvordan de gamle teppene så ut kan du se lengre ned.


Relaterte innlegg

Se alle
Relaterte innlegg
Utvalgt innlegg
Kategorier
Arkiv
Siste innlegg
Følg oss
  • Facebook Basic Square

Telefon:

+ 47 48 14 69 90

Adresse:

Ganpati Norge, c/o Cathrine Bergjordet

Munkebekken 31, 1061 Oslo

Norway

ganpatinorge@gmail.com

orgnummer 918 67 3237

kontonummer: 3633 52 85888

Vipps: #97599