Null hull!

I desember bestemte styret seg for å dekke kostnadene knyttet til å reparere et hull i gulvet/taket i bygningen der Tøyposeprosjektet og The Different School holder til- og nå er det fikset og bygningen har null hull som ikke skal være der.

Det er nå 14 kvinner tilknyttet prosjektet og de har laget 360 poser. 200 av disse er solgt og i 5 butikker kan kundene velge dette miljøvennlige alternativet til plastposer. Det er ikke lenge siden prosjektet startet og vi er alle veldig fornøyde med progresjonen. Prosjektlederen er veldig dyktig og Tøyposeprosjektet drives nå uten utenlandske frivillige. Prosjektet får stadig inn tøy fra butikker og privatpersoner og er derfor i ferd med å bli godt forankret lokalt. Med 14 damer involvert blir det litt lite med 3 symaskiner i prosjektets lokaler og vi har derfor valgt å finansiere en symaskin til (de fleste deltagerne har tilgang på symaskin hjemme). Vi fortsetter også å betale lønna til prosjektlederen de neste tre månedene (ca 400kr i måneden).

Vio er på en måneds ferie hjemme i Frankrike, men Vijay og den lokale prosjektlederen sørger for at det er full aktivitet i Tøyposeprosjektet. The Different School har ferie til Vio kommer tilbake.


Relaterte innlegg

Se alle
Relaterte innlegg
Utvalgt innlegg
Kategorier
Arkiv
Siste innlegg