December 5, 2019

December 2, 2019

December 2, 2019

December 2, 2019

December 1, 2019

November 30, 2019

Please reload

Siste innlegg

To år (og 16 år)

December 10, 2018

1/10
Please reload

Utvalgt innlegg

Siste ord fra Kat

January 10, 2018

Vi fikk nylig en liten oppsummering av den siste tiden med undervisning i Tikri fra Kat - som holdt engelsktimene fra september til desember 2017 (oversatt fra engelsk);

 

Den siste måneden med undervisning i Tikri var veldig fin. Vi fortsatte å jobbe med engelsk og og vi hadde noen virkelig bra timer. Et spesielt fint minne for meg var en formiddag hvor noen av barna tok meg og Ravi ut på tur - vi gikk opp på en høyde ved Tikri. Det var veldig gøy og utsikten var fantastisk!

 

På den korte tiden jeg hadde i Tikri kom vi ikke lengre enn grunnleggende grupper av ord (mat, farger, dyr etc) og enkel gramatikk, men jeg er veldig fornøyd med at jeg så framgang hos elevene fra uke til uke gjennom perioden. Dette var spesielt tydelig i håndskrift og at de husket mange flere ord. Mot slutten av perioden min dukket det opp omlag ti nye barn fra landsbyen til undervisningen. Når jeg kartla hva de nye barna kunne av engelsk ble det samtidig veldig tydelig at de elevene jeg hadde fra før klarte å både huske, bruke og kombinere ting vi hadde vært gjennom i timene i høst. Det er jeg veldig fornøyd med!

 

Vi vil benytte anledningen til å sende en stor takk til Kat som har vært så ivrig og tatt på seg denne undervisningen i tillegg til arbeidet hun har gjort for The Different School og Tøyposeprosjektet. Hun har virkelig gitt barna i vårt skoleprosjekt en verdifull erfaring.

 

Har du fortsatt ikke lest hennes blogg om hvordan det er å være engelsklærer i Tikri så kan du gjøre det her.

 

 

 

Share on Facebook
Please reload

Følg oss
Kategorier
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
Relaterte innlegg