December 5, 2019

December 2, 2019

December 2, 2019

December 2, 2019

December 1, 2019

November 30, 2019

Please reload

Siste innlegg

To år (og 16 år)

December 10, 2018

1/10
Please reload

Utvalgt innlegg

Har du en gammel gardin å avse?

January 29, 2018

Nå er det ikke lenge til Cathrine, Torlaug og Linn drar til Khajuraho! Vi har tre kofferter som skal fylles, i tillegg til sekkene våre. Koffertene skal bli igjen i Khajurhao og få nytt liv som oppbevaringsmøbler! Vi tar med oss klær til små og store, men vi tar også med oss litt andre ting. Og gardiner skulle vi gjerne hatt noe mer av! På bildet under ser dere noen av materialene vi skal ta med ned.

 

Gardiner er supert materiale for tøyposeprosjektet - og prosjektet trenger nå mer materialer å jobbe med. Har du noen gardiner liggende så ta kontakt med oss! Har du restestoffer eller noe annet du tenker kan brukes så er det absolutt aktuelt det også. Damene i tøyposeprosjektet kan bruke det meste!

 

 

 

 

Share on Facebook
Please reload

Følg oss
Kategorier
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
Relaterte innlegg
Please reload