Har du en gammel gardin å avse?

Nå er det ikke lenge til Cathrine, Torlaug og Linn drar til Khajuraho! Vi har tre kofferter som skal fylles, i tillegg til sekkene våre. Koffertene skal bli igjen i Khajurhao og få nytt liv som oppbevaringsmøbler! Vi tar med oss klær til små og store, men vi tar også med oss litt andre ting. Og gardiner skulle vi gjerne hatt noe mer av! På bildet under ser dere noen av materialene vi skal ta med ned.

Gardiner er supert materiale for tøyposeprosjektet - og prosjektet trenger nå mer materialer å jobbe med. Har du noen gardiner liggende så ta kontakt med oss! Har du restestoffer eller noe annet du tenker kan brukes så er det absolutt aktuelt det også. Damene i tøyposeprosjektet kan bruke det meste!


Relaterte innlegg

Se alle
Relaterte innlegg
Utvalgt innlegg
Kategorier
Arkiv
Siste innlegg
Følg oss
  • Facebook Basic Square

Telefon:

+ 47 48 14 69 90

Adresse:

Ganpati Norge, c/o Cathrine Bergjordet

Munkebekken 31, 1061 Oslo

Norway

ganpatinorge@gmail.com

orgnummer 918 67 3237

kontonummer: 3633 52 85888

Vipps: #97599