Reisefeber

22.februar klokken 17.15 setter Cathrine, Linn og Torlaug nesa mot India. Det er Cathrines femte Indiatur, Linn sin fjerde - og den aller første for Torlaug. Flyet vårt lander i Delhi på formiddagen 23.februar, og vi har et par ting å ordne i hovedstaden før vi drar videre med tog til Khajuraho om kvelden 24.februar. Takket være internettet trenger vi ikke å bruke en halv dag på å ordne togbilletter til oss selv - disse er allerede kjøpt online! Men; vi har litt mye greier med oss så koffertene våre trenger egne billetter - og det må vi ordne på stedet. Cathrine og Linn gleder seg til nye eventyr i India og på indiske nattog, mens Torlaug ikke er helt sikker på om hun gleder seg eller gruer seg til det meste hun skal i løpet av våre 2 uker i India..... Bildet under er forøvrig ganske så representativt for de tre nattogene vi skal ta i løpet av turen.

Vi ankommer Khajuraho grytidlig om morgenen 25. februar og har 6 hele dager her før vi drar videre. Det er fjerde gangen Cathrine besøker Khajuraho, og Linn sitt andre besøk. Vi skal først og fremst se, delta i og evaluere prosjektene vi er involvert i - og bli enda bedre kjent med Vio og Vijay. Vi skal også bo på Friends in Khajuraho Homestay og vil ha mye tid sammen med våre lokale nøkkelpersoner. Men; Khajuraho har også mye å by på for turister så det blir endel tempeltitting og andre turistaktiviteter på oss også! Cathrine har nok sett alt som er verd å se av templer i området allerede, men noen templer er verd nok et besøk og området har også andre ting å by på.

Vi har forberedt oss godt til denne turen så det meste av transport og overnatting er allerede bestilt. Det er strengt talt ikke nødvendig, men akkurat på denne turen tenkte vi det var greit å ha litt kontroll på standarden på overnattingsstedene. Vi har heller ikke all verdens med tid på oss så det er greit å slippe å bli "sittende fast" en dag eller to på grunn av fulle tog. Eller måtte ty til indiske busseventyr - for DET tenker vi Torlaug skal få slippe.....

Og for ordens skyld; Alle reisekostnader dekkes privat! Selvfølgelig.


Relaterte innlegg

Se alle
Relaterte innlegg
Utvalgt innlegg
Kategorier
Arkiv
Siste innlegg