Vi har ankommet Khajuraho

Vi kom til Khajuraho med tog i dag tidlig og ble møtt av to av Aryan’s sønner og Vijay. Det var en litt sjaber gjeng som sjangler av toget for vi har alle pådratt oss matforgiftning som slo først hos Linn mens vi ventet på toget på plattformen i Delhi, og senere på toget for Cathrine og Torlaug... men medbrakt nødmedisin har heldigvis tatt brodden av det verste. Cathrine og Linn har nok en gang fått en hysterisk festlig Indiamagehistorie å fortelle - sånn i etterkant. Mens det står på er det ikke spesielt gøy; vi skal spare dere for de morsomme detaljene - men dere kan jo se for dere et par scenario selv.....

På grunn av feber og lite søvn utsatte vi første turen til Tikri til utpå ettermiddagen og vi slår rett og slett følge med Vijay når han skal opp for å undervise.

Oppholdet i Delhi var spennende for Torlaug- vi bodde i Paharganj og tok henne med til Chandi Chowk, som er to av de mest kaotiske områdene i byen. Hun var dypt fascinert, men stortrivdes. Vi gjorde ikke stort annet enn å kjøpe litt klær (det involverte en skredder også), kjøpe bøker til skoleprosjektet vårt, besøke apotek og spise mat. Det er jo nå- her i Khajuraho og Tikri, at reiseeventyret virkelig starter


Relaterte innlegg

Se alle
Relaterte innlegg
Utvalgt innlegg
Kategorier
Arkiv
Siste innlegg