Matinnkjøp og sortering av klær


Dag 3 i Khajuraho var det på tide å få sortert alle klærne vi har med etter størrelse. Det tok sin tid for å si det sånn!! Vi hadde tross alt med oss ca 45 kilo klær i alle størrelser fra bittesmått til voksne. En av Aryan’s sønner hjalp oss med sorteringen, og med å legge til side klær som passer elevene våre og familiene deres. Vi tok i bruk poser fra Tøyposeprosjektet til de sorterte klærne.

Vi skulle egentlig opp til Tikri og blant annet dele ut klær på ettermiddagen, men så fant vi ut at Vio skulle spille konsert. Det måtte vi jo få med oss!

Etterpå at vi var ferdige med å sortere klær dro Vijay og Cathrine avgårde for å gjøre månedens innkjøp av tørrvarer til Aryan’s enke og de ni barna hennes. Det var gøy å se hvordan det foregår i praksis. Her snakker vi ikke selvbetjente butikker slik vi er vant med - og Vijay må kvalitetssikre noen av varene. Blant annet måtte han teste risen - og forsøkte å lære Cathrine hvordan "bra ukokt ris" skal smake. Akkurat det lyktes han dårlig med, men risen som ble kjøpt var visstnok av den gode sorten.

Utpå ettermiddagen/tidlig kveld var det tid for å dra på konsert. Vi hadde med oss en av Aryan's sønner på denne konserten også. Det var veldig fint og interessant å høre Vio spille!

Etter konserten dro vi, Vio, Leela og Vijay ut for å spise- og vi fikk selskap av to damer fra hhv fransk og italiensk gren av Devidine Association. En av disse, Ghita, er et oppslagsverk over Khajuraho-både folk, historie og bygdesladder. Det var også henne og en av organisasjonens sosialarbeidere som ble med opp til Aryan’s enke da Cathrine og Torlaug ønsket å støtte familien i desember 2016. Dette ble en kveld med fantastisk mye latter, gode historier og mange refleksjoner rundt det å drive veledig arbeid her. Ghita har drevet med dette i veldig mange år og har gjort seg mange erfaringer som både vi i Ganpati og Friends in Khajuraho Association drar nytte av.


Relaterte innlegg

Se alle
Relaterte innlegg
Utvalgt innlegg
Kategorier
Arkiv
Siste innlegg