Hus til geitene

Da vi var på besøk i Tikri snakket familien om at de burde hatt et gjerde eller en mur slik at dyr ikke kom inn til huset. Det begynte også å bli litt trangt inne i huset da de nå har senger til alle og store dunker til å oppbevare hvete i. Familien tok grep, tok i bruk ting de hadde, materialer fra deres gamle sammenraste hus (som de flyttet fra i 2012) og fikk litt hjelp av oss resultater ble ikke bare mur med port, men også tak slik at geitene kan flytte ut av huset og frigjøre plass! Vi håper både geitene og familien er fornøyde med tilbygget!

Tilbygget er også laget slik at de enkelt kan lage et soverom til på et senere tidspunkt. Før eller senere vil jo den eldste sønnen gifte seg og trenge sitt eget rom til seg og sin kone.


Relaterte innlegg

Se alle
Relaterte innlegg
Utvalgt innlegg
Kategorier
Arkiv
Siste innlegg