Årsrapport og halvårsrapport

Som organisasjon er det litt papirer som må være i orden; på denne siden finner du både årsrapporten med regnskap for 2017 og halvårsrapport for første halvår 2018.

Kort oppsummert går det sakte men sikkert fremover med organisasjonens arbeid, som dere finner mange rapporter om på denne bloggen. I februar/mars 2018 var tre av våre styremedlemmer på besøk i Khajuraho og fikk et godt innblikk i alt arbeidet som skjer lokalt. Samarbeidet med vår parter Friends in Khajuraho Association er godt, og vi bruker nå organisasjonens bankkonto når vi overfører skolepenger og støtte til Aryan’s familie.

Organisasjonens økonomi er god. Faste inntekter dekker faste utgifter i sin helhet. På grunn av enkeltdonasjoner har organisasjonen et pent overskudd som brukes på å sponse formell skolegang for fire elever. Vi har til enhver tid nok penger på bok til å betale skolegang i minst 1,5 år for de elevene vi støtter med formell skolegang, noe som gir forutsigbarhet for ungene. Det er klart at vi med høyere inntekter kunne ha utrettet mer, men alt i alt er vi godt fornøyde med det vi har fått satt i gang og bidratt til så langt.


Relaterte innlegg

Se alle
Relaterte innlegg
Utvalgt innlegg
Kategorier
Arkiv
Siste innlegg