December 5, 2019

December 2, 2019

December 2, 2019

December 2, 2019

December 1, 2019

November 30, 2019

Please reload

Siste innlegg

To år (og 16 år)

December 10, 2018

1/10
Please reload

Utvalgt innlegg

Juleferie, knall og fall og beinbrudd

December 15, 2018

 

I begynnelsen av desember fikk vi melding om at gjetergutten vår hadde ramlet og skadet seg. Vijay har en måneds juleferie fra jobben som lærer i Tikri nå, men Aryan's familie tok kontakt med Vijay og fortalte hva som hadde skjedd. 

 

Vijay hastet avgårde til Tikri og fant en gutt med store smerter. Vijay kjørte han rett til lege, uten å ta seg tid til å få dette godkjent av oss - noe han gjorde helt rett i.  Legen fant nemlig  bruddskader i arm/skulder. Vi dekket selvfølgelig alle utgifter til behandling og undersøkelse. Det blir noen uker med gips for guttungen, og geitene må noen andre passe på en liten stund. 

 

Selv om Vijay har hatt juleferie, og ungene i Tikri derfor har hatt fri fra undervisningen i Tikri  - så er det på ingen måte julefri for skolebarna. Mens vi feirer jul har de midtårseksamen og evaluering - og vi er spente på hva lærerne vil fortelle Vijay om elevene når det er tid for foreldremøte på nyåret (Vijay deltar på foreldremøtene for skolebarna vi sponser).

 

 

 

Share on Facebook
Please reload

Følg oss
Kategorier
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
Relaterte innlegg
Please reload