Vår partner legger ned sitt eget arbeid

Vår samarbeidspartner, Friends in Khajuraho Association, legger ned sitt eget arbeid i Khajuraho. Årsaken til dette er først og fremst at Vio, etter nøye overveielse, har besluttet å flytte fra Khajuraho til Varanasi. Hun vil fortsatt være i Khajuraho jevnlig, for ektemannen Vijay bor fortsatt der, men hun selv skal jobbe i Varanasi. Arbeidsmulighetene henne ser for dårlig i Khajuraho, og hun må som alle andre ha inntekt for å leve. I juli starter hun opp i jobb for en frivillig organisasjon i Varanasi som jobber i slumområdene i byen. De har skoletilbud/leksehjelp til barna, et "tøyposeprosjekt" og driver miljøfremmende arbeid - akkurat det samme som Vio jobbet med i Khajuraho! Det er også bedre skoler for datteren Leela i Varanasi, noe som bidro til denne beslutningen. Når Vio flytter klarer ikke Friends in Khajuraho å opprettholde The Different School og tøyposeprosjektet, og da er det mest ærlig å legge ned organisasjonen. Symaskinene vi har finansiert og annet materiale deles ut til fattige kvinner i nærområdet. Det lille som er igjen av organisasjonens midler blir overført til oss.

For vår del har ikke dette noen praktisk betydning i våre prosjekter da det er Vijay som jobber for oss. Vio vil fortsatt ta seg av økonomirapporteringen til oss. Vi vil fortsette det gode samarbeidet med Vio og Vijay selv om organisasjonen deres legges ned.


Relaterte innlegg

Se alle
Relaterte innlegg
Utvalgt innlegg
Kategorier
Arkiv
Siste innlegg