Oslo-Delhi-Khajuraho

28.november satte Cathrine og Torlaug seg på flyet- og tidlig om morgenen ankom vi Delhi etter en helt begivenhetsløs flytur. Samme kveld var det tid for nattog til Khajuraho, og vi tilbrakte dagen i Paharganj med alt sitt fantastiske støyende kaos. Å komme til Paharganj er omtrent som å komme hjem for Cathrine, da dette var besøk nummer 13!! 

Reisen fortsatte like smertefritt med 10-11 timers søvn på nattoget. Fremme på togstasjonen ble vi møtt av Ravi- den første læreren vi hadde, og Vijay’s lillebror- og Raju* - eldste sønnen i familien Cathrine og Torlaug sponser. Etter en kjapp taxitur ankom vi huset til Vijay, der han bor med Ravi, mamma’n sin, søsteren sin og hennes sønn. Det ble et gledelig gjensyn og nydelig Poha til frokost (poha er tradisjonell frokost her; flatklemt ris med poteter, løk, tomat, peanøtter, gurkemeie og koriander). Sist vi var her ble vi daudårlige på toget hit, og det er herlig å få en annerledes start på besøket vårt!! 

*navnet er endret


Relaterte innlegg

Se alle
Relaterte innlegg
Utvalgt innlegg
Kategorier
Arkiv
Siste innlegg