Morgenvandring

Etter en lang og god natts søvn var det tid for frokost-nydelig Poha igjen (flatklemt ris, potet,tomat,løk, peanøtter og krydder). Etter frokost tok vi en rusletur i området sammen med Vijay. Vi bor i gamle Khajuraho, og dette området skal gjøres om til en stor park som rommer templene her samt de gamle husene. Området skal gjerdes inn og inngå i Khajuraho sine turistattraksjoner. Ett av de første husene som vil bli revet er Vijay sitt (det er ikke gammelt nok til å bli stående, og står også for nærme Brahma-tempelet (rett over veien)).

Vijay, og flere i landsbyen, er derfor allerede i gang med å bygge nye hus. Vi gikk fra Vijay sitt hus til det nye boligområdet, mens Vijay fortalte om planene- både regjeringens planer for området og hans egne planer. På en av tomtene han har i den nye landsbyen har de allerede begynt byggingen. Området blir ikke like sjarmerende som Old Village, men det blir bedre boforhold der.

Med oss på turen hadde vi en av løshundene som holder til ved huset til Vijay; Vijay pleier å gi henne kjeks på morgenen men hadde ikke gjort det i dag. Hun fulgte trofast etter uten å gjøre større nummer ut av det. På vei hjem stoppet Vijay og kjøpte kjeks til henne og hun spiste lykkelig opp hele pakka- og fulgte oss like trofast hjem igjen.

I dag skal vi opp til Tikri og spise lunsj hos familien og ha en samtale med dem om veien videre. Dette er Cathrine og Torlaug m/familie sitt private prosjekt, men vi forteller om dette også på bloggen og sidene våre. Vi skal lage en egen blogg om hvordan det går her- for nå holder det å si at ting går veldig bra og man har kommet så langt på vei mot målet som er satt at det er tid for å endre litt på hvordan Familien støttes fremover.


Relaterte innlegg

Se alle
Relaterte innlegg
Utvalgt innlegg
Kategorier
Arkiv
Siste innlegg